В „Здравей, България” по Нова продуцентът Витомир Саръиванов разказа за какви дами мечтаят героите във „Фермер търси жена”

„Фермер търси жена” представя десет изключително интересни герои, заяви продуцентът Витомир Саръиванов. Броени часове след представянето им в пилотния епизод в ефира на Нова, той гостува в студиото на „Здравей, България”, за да разкаже любопитни подробности за формата. 

Интересът към кастинга е сериозен, обясни продуцентът, като отбеляза, че сега е ред на дамите да покажат, че не се страхуват да бъдат смели в любовта и са готови да се впуснат в търсене на своята половинка. До края на юли на fermer.novatv.bg/casting те могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много. Ако предпочитат класическия стил, могат да изпратят и писмо на пощенски адрес: София 1618, ул. Бяло поле 3, за „Фермер търси жена” (за повече информация: тел. 0884 94 92 66). След това фермерите-ергени ще се изправят пред първото предизвикателство – да прочетат всички писма, адресирани до тях, и да разпознаят жените, които могат да се окажат любовта на живота им.

Целия разговор с Витомир Саръиванов гледайте във видеото от „Здравей, България” по Нова. 

Информация за фермерите и техните истории можете да откриете в канала на „Фермер търси жена” във vbox7.com, както и на Facebоок страницата на предаването.