Уилям Форсайт и Ерик Робъртс със специално участие в премиерния епизод на хитовия сериал тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Лейтенант Стив Макгарет и неговия екип ще разкрият, че не всичко е както изглежда в перфектния свят на богатите и известните в премиерния епизод на „Хавай 5-0” тази вечер по Нова. Със заплетената история сценаристът на хитовата поредица Питър Ленков иска да отдаде почит към класическите филми ноар, а своят дебют сред екипа на „Хавай 5-0” ще направят холивудските звезди Ерик Робъртс и Уилям Форсайт.

Младо момиче е открито мъртво, а впоследствие Стив и Дани разкриват, че е работила като компаньонка на богати и елитни клиенти. Убийството много напомня на случай от миналото и „Хавай 5-0” се обръщат за помощ към пенсионирано  ченге от старата школа – Хари Браун (Уилям Форсайт).  Оказва се, че Хари в момента работи като частен детектив и не само е познавал жертвата, но ѝ е помагал да изобличи своите сутеньори.  Основният заподозрян по случая обаче също е открит мъртъв, а в разследването се намесва богатият финансист Ричард Шеридън (Ерик Робъртс).

Как ще завърши това пътешествие на детективите в порочния свят на богатите, ще разберем в десети епизод от премиерния пети сезон на „Хавай 5-0” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.