Не пропускайте старта на втория сезон на хитовата криминална мистерия тази вечер от 22.30 ч. по Нова

Горещи страсти и семейни кавги бележат старта на втория сезон на хитовата криминална мистерия „Елементарно, Уотсън”, чиито епизоди зрителите ще могат да гледат от тази вечер от 22.30 ч. по Нова.

Шерлок Холмс е принуден да се завърне в родната Великобритания, за да ревизира стар свой случай, по който са излезли нови доказателства. Но да защити репутацията си като детектив не е единственото предизвикателство, което очаква Холмс в Лондон. Прочутият криминалист ще трябва да разреши не по-малко сложна семейна кавга с дълга история, след като пътят му се пресича с този на брат му Майкрофт Холмс.

В ролята на брата на Шерлок Холмс зрителите ще видят британската звезда Рис Айфънс, известен с ролите си в „Нотинг Хил” и „51-ят щат”.  „Изключително съм развълнуван, че успяхме да привлечем Рис в сериала. Аз съм му голям фен, а Джони Лий Милър и Луси Лиу го познават добре, тъй като са играли заедно в някои от техните филми”, споделя създателят на „Елементарно, Уотсън” Роб Дохърти. Тандемът между Рис Айфънс и Джони Лий Милър обещава да засили комедийната нотка в сериала с типичното си британско чувство за хумор.

Дали двамата братя ще успеят да преодолеят своите противоречия? И каква ще е ролята на доктор Джоан Уотсън в техните взаимоотношения? Ще разберем във втория сезон на хитовия сериал „Елементарно, Уотсън” от 5 август - всяка делнична вечер от 22.30 ч. по Нова.