Първият български риалити сериал за живота в големия град ще започне скоро по Нова

„София - Ден и Нощ" е първият български риалити сериал за живота в големия град, който очакваме с нетърпение скоро в праймтайма на Нова. Това е напълно нов жанр за българския телевизионен пазар. Новаторският проект ще покаже пулса на живота в столицата, а действието в риалити сериала се развива директно в реалната атмосфера на големия град“, разказа продуцентът Краси Ванков в сутрешния блок "Здравей, България".

„София – Ден и Нощ” проследява живота на група млади хора такъв, какъвто е – автентичен, реален и неподправен тук и сега. Те са девет души, които живеят заедно в една квартира. Всички те са дошли в София, за да следват мечтите си, да започнат живота си отначало или просто да се забавляват. Виждаме ги как се борят, как се влюбват и разделят, как падат, но най-важното - как стават и преодоляват трудностите. Те всички се опитват да намерят своето място в големия град. Те се подкрепят или учат един друг на важни житейски уроци, но го правят заедно”, допълни продуцентът в сутрешния блок на Нова, където той и Графа гостуваха тази сутрин по повод представянето на част от лицата на сериала и премиерата на най-новия хит на изпълнителя - „Моменти", в който те се появяват за първи път.

Напълно новият за българския телевизионен пазар проект избира и нетрадиционен начин да представи своите герои, а именно чрез видео клипа на новия хит на Графа „Моменти”.

„Отдавна исках да направя такова слънчево парче, заредено с много свежа, положителна енергия. "Моменти" е песен за онези малки, вълшебни моменти в живота ни, споделени с любими хора. Щастливи моменти, когато сме заедно, в които се състои целият смисъл на това да сме живи", сподели Графа пред водещите Ани Цолова и Виктор Николаев.

"С Графа усетихме, че нашите два проекта всъщност са свързани в основната си идея за тази заедност, която ни прави истински, която ни спасява в сивото и стресиращо ежедневие. Това са същите малки, щастливи моменти, които крепят и нашите герои в „София - Ден и Нощ" и ги правят щастливи заедно", допълни Краси Ванков.

Във видеото на песента "Моменти" героите от „София – Ден и Нощ” са показани в своите споделени мигове на любов, приятелство и радости. Също като риалити сериала, песента улавя пулса на града и онези фрагменти от ежедневието, които ни вдъхновяват и ни карат да се чувстваме истински и смислени.

Кои са героите в първия по рода си риалити сериал за живота в големия град, и кои са споделените за тях моменти в новата песен на Графа, вижте ексклузивно във видеото тук>