Никол Станкулова разкрива част от изненадите, които очакват VIP Съквартирантите тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Тази вечер точно в 20.00 ч. 16 популярни и 100% напудрени личности ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brother. Покоите на Големият брат са придобили съвсем нов облик за по-малко от 48 часа. Никол Станкулова беше удостоена с честта не само да обиколи Къщата, но и да се срещне с Big Brother, който загатна какви изненади е подготвил за големия старт на шоуто.

На стените в Къщата са поставени рамки, в които ще бъдат сложени портрети на бъдещите VIP Съквартиранти. Интересен е фактът, че те са 19, макар че се очаква в Къщата да влязат 16 известни личности. Може би тук се крие първата изненада, която е подготвил Big Brother за зрителите, а и за участниците в шоуто?

„Подготвили сме наистина голяма изненада за старта на VIP Brother. Помните ли сезона, в който участва Бони и Big Brother ѝ нареждаше какво да прави първата вечер? Това е нищо в сравнение с това, което ще видите на старта тази вечер”, разкри Витомир Иванов пред Никол Станкулова.

Как изглеждат VIP покоите и кой говори от името на Big Brother, гледайте във видеото.

Не пропускайте старта на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.