Припомнете си историята от първи сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Кулинарните фенове могат да си припомнят епизодите от първия сезон на кулинарното риалити „Кошмари в кухнята” – всяка събота от 17.00 ч. по Нова. Във втория епизод на „Кошмари в кухнята“ днес по Нова зрителите отново ще видят как шеф Манчев се изправи пред лютия нрав на един македонец и ще бъде натоварен с тежката задача да помогне на една от най-известните кръчми в курорта Банско – „Дедо Пене“. Манчев ще се окаже забъркан в сблъсъкa на две поколения банскалии, който пречи на развитието на семейния бизнес.

Механджията е иззел напълно функциите на готвача Ангел и не допуска чуждо мнение относно менюто в ресторанта. 68-годишният собственик измисля собствени рецепти, които обаче не се харесват на посетителите. Дъщерята на Дедо Пене – Юлия и съпругът й Боби се обръщат към шеф Манчев за помощ, защото не могат да се преборят сами с лютия нрав на своя баща. Te искат да вдъхнат нов живот на известната кръчма, за да си върнат старите клиенти и да спечелят нови.

Как се управлява кръчма, когато собственикът й не се интересува нито от мнението на клиентите, нито от съветите на семейството си, нито от загубите? Възможно ли е младите да накарат Дедо Пене да се вслуша в техните съвети и да управляват заедно общия си бизнес? Отговорите на тези въпроси ще си припомним във втори епизод от първи епизод на предаването „Кошмари в кухнята“ днес от 17.00 ч. в ефира на Нова. Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, може да се запишете за участие в новия    сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването https://www.facebook.com/koshmari.v.kuhniata?fref=ts