Гледайте отново епизода от първия сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Кулинарните фенове могат да си припомнят епизодите от първия сезон на кулинарното риалити „Кошмари в кухнята” – всяка събота от 17.00 ч. по Нова. В епизода днес шеф Манчев се впуска в поредната битка за честта на един ресторант в София – „13-те стъпала”. Трудният нрав на собственика, който е и главен готвач, постоянните избухвания и отказът да приема критики са довели до криза в заведението.

Васил Агопов мечтае да създаде първия рицарски ресторант в България и успява с цената на големи кредити и лишения. Цялото семейство работи денонощно в заведението, за да покрива финансовите задължения. Независимо от усилията на съпругата и двете му дъщери, те не успяват да удовлетворят очакванията на Агопов. Агресивният ресторантьор губи уважението на семейството си, не се справя с хаоса в кухнята, а липсата на клиенти го изправя на ръба на финансова криза.

Ще намери ли шеф Манчев достойно решение на проблемите на рицарския ресторант – зрителите ще видят в третия епизод на „Кошмари в кухнята” днес от  17.00 ч. по Нова. 

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.