Темите и гостите в предаването на Галя Щърбева и Лора Крумова днес от 15.00 до 18.00 ч. по Нова

В изборния ден предаването „Комбина” ще започне с час по-рано – от 15.00 ч. по Нова, а гостите на Галя Щърбева и Лора Крумова ще представят един по-различен поглед на изборния процес. Очаквайте и включвания от репортерите на Нова в цялата страна. 20 новинарски екипа на медията ще следят на живо изборния ден и нощ и ще бъдат навсякъде, където нещо се случва. Нова ще разчита и на 6 000 000 репортери – зрителите от цялата страна, които могат да подават сигнали в рубриката Моята новина на сайта Novanews.bg.  

Лидерите на партията на смеха „България без граждани” - доктор Мирослав Ненков, Мишо Дюзев, Иво Райчев и Димитър Туджаров - Шкумбата, ще представят обстановката с политическите вицове на сезона.

Иван Ласкин, Юлиян Константинов и Димитър Ковачев – Фънки пък ще влязат в ролята на социолози по принуда.

Кои политици имат X Factor ще разберете от оценката на членовете на звездното жури Маги Халваджиян, Саня Армутлиева и Криско.

Журналистът Георги Коритаров и певицата Луна гостуват като слънце и луна в „Комбина”.

Капитанът на волейболния отбор Владимир Николов тази неделя е героят в „Късите разкази” на Мария Йотова.

Гледайте „Комбина” в изборния ден от 15.00 до 18.00 ч. по Нова. Коментарите, репортажите и дискусиите на предаването може да слушате и по радио Novanews в София, Велико Търново и Кюстендил. Не пропускайте и старта на изборното студио „Свободни да избираме” от 18.00 ч. по Нова.