Припомнете си интересния случай от първия сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Кулинарните фенове могат да си припомнят как шеф Иван Манчев попадна в истински боливудски кошмар в петия епизод от първи сезон на „Кошмари в кухнята“ днес от 17.00 ч. по Нова.

Шеф Иван Манчев идва на помощ на семейство Кумар, които управляват своя скромен индийския ресторант в центъра на София с помощта на трите си дъщери. Но вместо да им помогне със знания, опит и желание, Манчев е въвлечен в люта семейна борба, която ежедневно се разиграва пред клиентите. Постоянните крясъци, обидите и сълзите, обилно овкусени с индийски ритми, се превръщат в препятствие извън неговите сили. Неочакваната ситуация събужда съмнения в него дали изобщо може да помогне на този ресторант и собствениците. За първи път шеф Манчев се колебае дали да не откаже предизвикателството.

Как той би могъл да помогне на едно семейство, което заглушава с крясъците си всички съвети? Дали шеф Манчев ще намери рецепта за емоциите на семейство Кумар, които обричат бизнеса им на провал? Гледайте „Кошмари в кухнята“ днес от 17.00 ч. по Нова.

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.