Припомнете си интересния случай от първия сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Кулинарните фенове могат да си припомнят как шеф Иван Манчев попадна в истинска битка за власт в шести епизод от първи сезон на „Кошмари в кухнята“ днес от 17.00 ч. по Нова. Известният кулинар и ресторантьор трябва да помогне на бременна собственичка на ресторант в София да си върне управлението. 

Младата Деница менажира семейната механа „Странджата”, но не успява да се справи със задълженията си. Тя е на ръба на отчаянието, а заведението – на ръба на банкрута. Персоналът е иззел ръководните й функции и е загърбил задълженията си, докато клиентите все-често стават свидетели на техните кафе-паузи. Освен това след броени дни на Деница й предстои да излезе в майчинство, като не спира да я притеснява неясното бъдеще на ресторанта. Ето защо тя решава да се обърне за помощ към шеф Манчев. 

Дали шеф Манчев ще намери правилната рецепта за менажирането на механата, зрителите ще видят в шести епизод от първи сезон на „Кошмари в кухнята“ днес от 17.00 ч. по Нова.

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.