Припомнете си интересния случай от първия сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Тази събота от 17.00 ч. по Нова зрителите могат да си припомнят как шеф Манчев беше въвлечен в драмата на едно пловдивско семейство, което се опитва да спаси заведението си от фалит.

Ресторант „Кайзер” е в тежка криза от няколко години, защото собствениците му са абдикирали от задълженията си. Двамата съпрузи Надежда и Йосиф не успяват да мотивират синовете си да се включат активно в управлението на бизнеса. Собствениците са изпуснали контрола, а клиентите връщат поръчки и недоволстват от обслужването. Изправени пред опасността да затворят заведението, съпрузите се обръщат към шеф Манчев, чиито нерви ще бъдат опънати до краен предел след сблъсъка с мързела и нехайството на семейството.

Каква е рецептата на шеф Манчев за спасяване от кризата и може ли той да вдъхне нов живот на семейния бизнес? Не пропускайте осми епизод от първи сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова.

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.