Не пропускайте номинациите в сряда от 20.00 ч. по Нова

С приближаването на финала на Big Brother All Stars нервите на звездите се изопват все повече, а противопоставянето между тях стават все по-ожесточени. Основната битка е между Евгени Минчев и Соня Колтуклиева, която не се свени да използва всякакви средства, за да реализира своята стратегия.  Журналистка навести Евгени в личната му спалня под предлог, че иска неговия съвет  как да постигне помирение в Къщата. По време на разговора двамата обсъдиха останалите Съквартиранти. „Те са завършени лицемери, завършени егоисти”, обобщи Лорда. Според него Джаферович е чиновник, а не футболист. Деси Слава пък беше определена като „попфолк скитница”. Евгени заяви, че Вная Червенкова е слаба и постоянно пие медикаменти. „Тук е Къщата на духовете. Едни духове са се взели за Пепеляшки, други – за пепелянки”, смята Лорда. Двамата не постигнаха до идея как да постигнат мир в Къщата, но Соня имаше резервен план.

По време на „Пощата на номинираните” Соня обстреля Червенкова с неудобни въпроси. Тя описа живота на бизнес дамата с израза „Високи летви, ниска реализация”. „Няма такава злоба”, реагира Ваня. „Соня прескача границата”, съгласи се и Евгени. Журналистката се опита да настрои Червенкова и Минчев един сред друг, като използва някои от репликите на Лорда, изречени по време на техния разговор. Думите й обаче се обърнаха срещу нея. „Не можеш да вземаш продукти от чужди щандове, за да замеряш хората според собствените си интереси” – така Лорда обобщи поведението на „недобронамерената, злонамерена и невъзпитана” Колтуклиева. Заради нейната стратегия Лорда избухна срещу журналистката и я заплаши, че ще каже много неща, които знае за нея и семейството й.

По време на седмичните елиминации в Къщата влезе бившият приятел на Деси Слава Зарко. Певицата не можа да повярва на очите си и дълго остана безмълвна. Певицата накара бившия си любим да каже пред всички причината, заради която я е зарязал – дали е заради кариерата й, или е заради друга жена. „Аз знам истината, но никой не ми вярва, всеки ме мисли за луда”, изплака Деси Слава.  Тя се разстрои силно от появата на Зарко и не спря да плаче. Останалите Съквартиранти влязоха в ролята на опитни съветници и семейни терапевти.Червенкова заяви, че певицата трябва да отиде при мъжа, който все още обича, да го прегърне и целуне. Евгени е на друго мнение – според него Зарко й е натрапен и Деси трябва да го игнорира. Лорда привика разстроената певица в покоите си и двамата дълго разговаряха за влизането на Зарко, за връзката им, за тежкия му характер. В същото време Борислав и Червенкова не спряха да убеждават спортиста колко много го обича Деси.

Дали усилията на Съквартирантите ще повлияят на Зарко и Деси Слава, ще разберем в Big Brother All Stars в сряда от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.