Не пропускайте хитовата крими поредица тази вечер от 21.00 ч. по Нова, вижте ексклузивна сцена от първия епизод

Премиерният за България сериал „Черният списък” покорява ефира тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Наричан от критиците телевизионно явление, „Черният списък” е сред най-новите крими сериали, отличен с „Еми” и номинации за най-престижните кино и телевизионни награди. Главната роля е поверена на Джеймс Спейдър, който се представя „блестящо в ролята на бивш престъпник. Неговото участие сериозно допринася сериалът „Черният списък” да е завладяващ” – единодушни са телевизионните критици. 

Всяка делнична вечер зрителите на Нова имат възможност да се потопят в интригуващия свят на конспирацията, в центъра на който е Реймънд „Ред” Редингтън. След като десетилетия наред името му е в списъка на най-издирваните престъпници, той се предава на ФБР с неочаквано предложение – да помогне за залавянето на известния сръбски терорист Ранко Замани, който дълго време е смятан за мъртъв. Условието обаче е да говори само и единствено с Елизабет „Лиз” Кийн – новобранка и профайлър, която току-що е завършила Академията на ФБР. За героинята на Меган Бун това е неочакван и динамичен първи работен ден. 

Случайност ли е, че Реймънд Редингтън ще се предаде в първия ден на Лиз като профайлър във ФБР или той просто я е чакал? Всички си задават този въпрос, но само един човек знае отговора.

Във видеото тук можете да видите ексклузивна сцена от първия епизод на сериала. 

Преди дебюта си в ефир „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук

Не пропускайте премиерата на хитовата криминална поредица тази вечер от 21.00 ч. само по Нова. 

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа.