Не пропускайте премиерните заглавия на 26 декември, събота, по Нова

Коледа наближава и приказната атмосфера вече витае във въздуха. За празника Нова телевизия е подготвила един много специален телевизионен подарък за цялото семейство - Денят на Дисни, който ще зарадва както малките, така и вече порасналите деца с поредица от любими заглавия.

„Мъпетите” ще сложат началото на Дисни маратона по Нова на 26 декември в 13.00 ч., следва „Университет за таласъми” в 15.00 ч. и „Храбро сърце” в 17.10 ч. „Необичайният живот на Тимъти Грийн” започва в 22.10 ч., но преди него - в праймтайма на коледната вечер, точно в 20.00 ч., зрителите ще се потопят в ледения свят на превърналия се в абсолютен хит за всички поколения филм „Замръзналото кралство” (Frozen).

В Деня на Дисни зрителите на Нова ще имат възможността да спечелят и страхотни награди. На Facebook страницата на Нова киноманите могат да отговарят на въпроси, свързани със сюжета на анимациите, част от Деня на Дисни, а общо 10 късметлии ще спечелят принцеси на Disney или пъзели с героите на Дисни.

Не пропускайте срещата с вълшебния свят и приказните герои на Дисни – 26 декември, събота, 5 премиери в Деня на Дисни по Нова.