Лиз разбира за ролята на Ред в смъртта на баща ѝ тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Реймънд „Ред” Редингтън и Елизабет „Лиз” Кийн навлизат в света на мръсните политически игри в „Черният списък”. В епизода на премиерния хитов трилър тази вечер по Нова известен чешки политик е арестуван, след като се буди в стая с мъртъв мъжки жиголо без спомени от предишната нощ. Ред подозира, че това е дело на Малкълм Ройс , по-известен с прякора the Kingmaker  и една от най-важните мишени в „Черният списък“. Ройс е прекарал години в откриване на перспективни млади политици, а след това е правил всичко необходимо, включително убийства, за да гарантира издигането им във властта. Но този сив кардинал държи в ръцете си лостове, с които да изнудва почти всички световни лидери.

 В същото време Лиз разбира истината за ролята на Ред в смъртта на баща ѝ. Как ще реагира не тези разкрития, гледайте в 20-и епизод на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук