В първия епизод на „Семейни войни” от 18.00 ч. по Нова водещият Цветомир Иванов посреща семейство Колеви и семейство Михайлови

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни” се завръща в ефира днес от 18.00 ч. по Нова. Всеки делничен ден зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека. Водещ на предаването е Цветомир Иванов – усмихнат, забавен и изпълнен с много енергия, с която е готов да зарежда както участниците в студиото, така и зрителите на Нова.

В първия епизод на „Семейни войни” семейство Колеви се изправят срещу семейство Колеви, които в словесна схватка ще тестват бързата си мисъл и чувството си за хумор. Надпреварата между двете семейства ще бъде наистина оспорвана и ще продължи до последния рунд, а въпросът: „Назовете животно, което хапе”, ще определи победителя в играта. Ако искате да разберете отговора и кой ще е първият отбор-победител, не пропускайте  „Семейни войни” днес от 18.00 ч. по Нова.

Междувременно над 80 са зададените до момента въпроси само за няколко предавания, а сред отговорите има и много куриозни примери, разказаха в „Събуди се” водещият Цветомир Иванов и продуцентът Румен Луканов. Два пъти семейства достигат до печалба от 6 000 лева в рамките на един епизод и продължават напред, а има и такива семейства, които печелят по два-три пъти, разказаха още те за първите епизоди. А във Facebook страницата всеки желаещ може да тества късмета и бързата си мисъл, давайки отговора на въпрос от телевизионната игра. Дали е познал и дали семействата-участници ще разгадаят най-популярния отговор на въпрос, зададен на 100 човека, феновете могат да видят още днес – в „Семейни войни” от 18.00 ч. по Нова.