Гледайте приключенския филм „Клауд найн” днес от 12.30 ч. по Нова

Звездите Дав Камерън и Люк Бенуард откриват тайните на сноуборда в приключенския филм „Клауд найн” днес от 12.30 ч. по Нова.

Филмът разказва за Кейла (Дав Камерън), царица на сноуборда, която безцеремонно е била изхвърлена от отбора си. Ето защо й се налага да тренира с Уил Клауд (Люк Бенуард), бивш шампион по сноуборд, който се бори с живота след фатална за кариерата му травма.  Видеоклип с инцидента е пуснат в интернет и сега всички го смятат за „епичен провал”.  Въпреки унижението Уил създава тренировъчен режим за Кейла, с който да провери дали тя наистина е отдадена на целта да участва в професионални състезания.  Този метод на тренировка е наречен „Клауд 9”. Междувременно Кейла се опитва да помогне на Уил да преодолее своето най-голямо препятствие - съмненията в самия себе си. 

За да се подготвят за снимките на филма, Дав и Люк прекарват около месец в тренировъчен лагер за сноубордисти в Юта. Въпреки много бройните контузии, двамата актьори не се отказват, докато не усвояват наистина тайните на сноуборда. Дав Камерън, която спечели световна слава с участието си в сериала на Дисни „Лив и Мади”, признава, че това е било напълно ново преживяване за нея.

Не пропускайте шеметните снежни каскади в премиерния за българския ефир приключенски филм „Клауд найн” днес от 12.30 ч. по Нова.