Певицата разказа за участието си в кулинарното шоу в специално интервю за Vesti.bg

Теди Кацарова беше сред първите участници в новия сезон на предаването „Черешката на тортата” по Нова. Чаровната изпълнителка посрещна Ернестина Шинова, Коцето Калки, Мая Бежанска и Камен Воденичаров в дома си и им приготви вкусни ястия.За преживяното в шоуто и дали обича да домакинства вкъщи вижте Теди Кацарова сподели в специално интервю за Vesti.bg.

Защо реши да участваш в „Черешката на тортата”?

Участието ми в предаването беше едно голямо сладко приключение. Може би това е най-позитивното шоу в телевизионния ефир в наши дни, а и най-човешкото.

Кое ти донесе най-голяма наслада в шоуто, приготвянето и похапването на вкусни ястия или забавлението с другите участници?

Без да си кривя душата и двете. Беше толкова емоционално да навлезеш в душевния мир на всеки един от участниците, а и в личното му пространство. Все пак кухнята, домът, приготвянето на храна са нещо много специално и лично.

Обичаш ли да влизаш в ролята на домакиня вкъщи?

О, това е моя запазена марка. Известна съм с кулинарните си „оргии”. Събирам приятели с и без повод, играем на игри, готвя за всички с голямо удоволствие и желание. Винаги стават страхотни купони и се смеем много.

Кой готви по-добре Теди или Силвия Кацарова.

Мама е ненадмината в кухнята. Обикновено, когато тя е при мен тя готви, а аз не успявам да и иззема функцията, все пак съм дъщерята на Главния кораб.

Какво сготви Теди Кацарова за своите гости в „Черешката на тортата”, гледайте във видеото.

Цялото интервю на Теди Кацарова може  да прочетете на сайта Vesti.bg тук.