Домашния любимец Пор Фавор е изхвърлен от квартирата в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Трудни времена настъпват за приятелите, след като Марина се настанява в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова конфликтът между новопоявилата се господарка в къщата и дъщеря ѝ Симона ескалира. Тийнейджърката е прекалено изнервена от обсесивната грижовност на майка си.

Цялата обстановка в къщата рефлектира отрицателно върху Боби, който е изправен пред тежки финансови проблеми и може да загуби автосервиза и бара. Марина влиза в конфликт и с Коко, след като нарочва домашния му любимец Пор Фавор за изгонване, тъй като може да навреди на здравето на бременната Симона. Порът е изоставен в близкия парк, а Коко разбира много късно за станалото. Дали веселият младеж ще успее да спаси своя четирикрак приятел? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay