Известният кулинар влиза в сблъсък с твърдоглави рокери в първи епизода на трети сезон на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Шеф Манчев попада в кухнята на ада, за да даде отговор на въпроса възможно ли е добро съчетание между твърдата рок музика и добрата кухня в премиерния първи епизод на трети сезон на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Господарят на кухнята е твърдоглав рокер, който реже с думи толкова добре, колкото и с ножа и няма намерение да се подчинява. Предстои сблъсък на характери, от който само победителят ще оцелее.

Сцената на действието е култовия бар RockIT в сърцето на София, любимо място за хора, обичащи добрата рок музика и бързите мотори. Въпреки формата на заведението – бар и динър, клиентите го припознават предимно като бар. Собственикът Жоро се обръща към шеф Манчев да диагностицира проблема, за да превърне RockIT в място, където се срещат добрата музика и добрата храна. 

Въпреки усилията на собственика и персонала поръчките за храна намаляват. Шеф Манчев ще разкрие, че обедното меню е приготвено с полуфабрикати. Известният кулинар за първи път ще се сблъска с иновативни кулинарни термини като „барбекю на тиган” и „шопар кюфтенца”, приготвени с подправка за кайма по най-добрата рецепта на готвача Добрин. Нови неща ще научат и рокаджиите от заведението, които ще посетят бутик за месо и на място ще се уверят, че добрите продукти и добрата комуникация са най-добрата музика за небцето. Но за да спечели уважението на рокерите шеф Манчев, ще трябва също да мине през редица изпитания.

Ще успее ли шеф Манчев да промени менюто и да изкара Добрин от ролята му на черна овца и коя рок банда ще провери на място дали кошмарите в кухнята на RockIT са приключили? 

Гледайте първи епизод от новия сезон на „Кошмари в кухнята” – тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.