Не пропускайте драматичния епизод на „Кошмари в кухнята” – тази вечер от 21.00 ч. по Нова

В новия епизод на „Кошмари в кухнята” шеф Манчев ще открие напълно нова зодия „габровци” в семейния ресторант „Зодиак”. Заведението се намира в центъра на града, с прекрасна гледка към Янтра. Световната столица на хумора и сатирата е известна и с пословичната пестеливост на габровци, които поддържат легендата жива.

Кулинарният корифей ще установи, че кошмарите не са нито в кухнята, нито в лошата хигиена, нито в рецептите, а в сблъсъка между две поколения. Една майка, която се опитва да спести от всичко и една дъщеря, която иска да промени всичко. Като орел и щука двете дърпат в различни посоки, поставяйки на изпитание нервите на персонала и удовлетворението на клиентите.

Докато собственичката Стефанка реже салфетките на две, за да пести, дъщерята Жанета тайно от майка си вкарва краве масло в кухнята, за да може готвачът да не работи с маргарин. 

Купуването на нов нож за кухнята е „пилеене на пари за глупости”, а рулото „Стефани” се замразява за после. Разкодирането на обедното меню изисква минимум инженерни познания или самоотвержената помощ на сервитьорката, която да навигира клиентите между седмично обедно, дневно обедно и промо обедно меню. Интериорът се моли за глътка свеж въздух, готвачът за бучка краве масло, сервитьорките за семеен мир, а шеф Манчев за здрави нерви.

Не пропускайте да видите дали вятърът на промяната ще разчисти път за новото в едно от първите заведения след промените в Габрово. Гледайте драматичния нов епизод на „Кошмари в кухнята” и още по-драматичния му финал – този вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.