Гледайте в романтичната драма „Диви и красиви” днес от 13.00 ч. по Нова

Кирстен Дънст и Джей Ернандес влизат в ролите на  съвременните Ромео и Жулиета в романтичната драма „Диви и красиви” днес от 13.00 ч. по Нова. Лентата на режисьорът Джон Стокуел разказва красива и неудържимо дива история за изпитанията на първата любов, а изпълнението на Кирстен Дънст е оценено високо от зрителите и критиците.  Сюжетът е трактовка на популярната сага за лошото момче, което увлича фатално доброто момиче, която е преобърната по изключително  забавен и трогателен начин.

Никол (Кирстен Дънст) е 17-годишната непокорна дъщеря на заможен конгресмен, която не е срещала правило, което да не наруши в своя тийнейджърски бунт.  Карлос (Джей Ернандес) е красив латиноамериканец и отличен ученик, който няма нищо, но цени всичко. Те учат в едно и също училище, но идват от различни светове. Съдбата обаче ги среща, за да промени живота им завинаги. Връзката им не се радва на одобрението на околните, но те са готови на всичко, за да бъдат заедно.

Дали любовта на Никол и Карлос ще победи пречките и скептицизмът на околните, ще разберем в романтичната драма „Диви и красиви” днес от 13.00 ч. по Нова.