Не пропускайте да видите началото на тяхната история тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Българската версия на хитовото риалити „Шеф под прикритие“ по Нова даде възможност на собствениците на големи български фирми да се внедрят в производствения процес на своите компании, за да се запознаят с много детайли, останали скрити от техните погледи. В първия епизод на формата предизвикателството да се превърне в обикновен работник в своето предприятие прие на собственикът на най-голямата верига за бързо хранене у нас, специализирана в доставката на пица, Domino’s pizza – Никола Николов. Участието му в предаването не само вдъхнови Никола да работи „по-усилено” за своя бизнес, но промени и живота на много от служителите му, с които той се опозна по време на снимките на формата.

„Шеф под прикритие” ме накара да вярвам повече в себе си и най-вече ми доказа, че хората с потенциал се забелязват и им се дават възможности за развитие”, споделя Борислава, която обучи Никола в изкуството на правене на пици. Студентката по социология разкрива, че предаването я е научило да очаквам неочакваното и да бъда внимателна към заобикалящите ме хора. „Разбрах, че трябва да се подхожда с уважение към всеки и да се подава ръка на учащите се”, заявява Борислава. Потенциалът ѝ и опитът ѝ бяха оценени от нейния шеф и в момента тя има възможност да се развива в компанията, като дори наскоро е получила предложение да стане заместник-управител  „Човешки ресурси” в Domino’s pizza.

Доставчикът на пици Марин също няма да забрави своето участие във формата на Нова. По време на тяхната съвместна работа Никола Николов беше впечатлен от уменията на Марин да общува с клиентите, както и от семейната му история. Шефът на Domino’s pizza научи ценен урок научи от своя служител – това, че си се провалил веднъж в нещо, не означава, че ще се провалиш  отново и трябва да продължиш напред. Никола реши да подкрепи инициативата на Марин за стопанство за производство на зеленчуци. „Уверих се, че шефът ми е мъж на място, който държи на думата си и можеш да разчиташ на него във всеки един момент. Дори и тази година реши да подкрепи стопанството ни, без да го има като задължение, което трябва да изпълни в името на формата”, разказва Марин и допълва, че „Шеф под прикритие" и последвалите събития завинаги ще останат в сърцата на неговото семейство. 

„Шеф под прикритие” променя и живота на пицаря Георги, който впечатли Никола по време на предаването със своята отговорност и желанието да поема повече задължени и работа в компанията. След участието му в предаването Георги бе изпратен в Холандия и Гърция на обучение за мениджъри, работа с хора и подобряване на оперативния модел. В момента той прилага наученото в  Domino’s pizza в България „Мога да кажа, че след всичко, което направи за мен г-н Никола Николов, аз никога няма да го забравя. Действията му са един основополагащ камък в моя живот. Научих страшно много за фирмата и като цяло за това с какви усилия се гради бизнес в бранша”, споделя Георги.

Как започна историята на успеха на служителите на Domino’s pizza, гледайте в „Шеф под прикритие” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.