Феновете ще могат да наблюдават двубоите в ефира на каналите на Diema Extra, както и на Gong Play

Два от българските грандове започват своя поход в  евротурнирите днес. След 20-годишно прекъсване "Славия" се завръща в битката на в Лига Европа. „Белите” стартират тази вечер европейската си кампания срещу полския Заглембе. Двубоят е от 19.30 ч. на стадион „Васил Левски” и ще може да го проследите в ефира на Diema Sport, както и на онлайн платформата Gong Play. Възпитаниците на Александър Тарханов ще търсят добър резултат срещу далеч по-силно изглеждащия полски тим. Българите няма какво да губят в тази среща и могат да използват момента.

"Берое" ще участва в европейските клубни турнири  за втора поредна година. Съперник на заралии в първия квалификационен кръг в Лига Европа приема босненския Радник Биелина в първи двубой. Срещата е с начален час 20.30 ч. и ще бъде излъчен на живо по Diema Sport 2 и на онлайн платформата Gong Play.

„Надяваме се да се представим достойно, да защитим емблемата на "Берое". С цялото уважение към съперника ще дадем максимума от себе си, за да излезем с чест от двубоя", коментира помощник-треньорът на "Берое" Ивайло Йорданов.

Не пропускайте да видите развръзките в първите битки на българските грандове в Лига Европа днес в каналите на Diema Extra и на онлайн платформата Gong Play.