Не пропускайте мачовете на българските отбори днес по Diema Sport, Diema sport 2 и платформата Gong Play

Важни контроли предстоят тази събота на отборите на „Лудогорец” и ЦСКА, които се намират на подготвителен лагер в Австрия. Двата мача са от 19.00 ч. и феновете ще могат да ги проследят директно в ефира на каналите на Diema Extra и онлайн платформата Gong Play.

Носителят на Купата на България ЦСКА ще изиграе първия си мач от лагера в Австрия срещу Легия Варшава, а срещата ще бъде излъчена по Diema sport 2 и на платформата Gong Play. Мачът е очакван с нетърпение, защото ще е показателен какво може новият ЦСКА, а когато става дума за двубой с полски отбор е ясно, че изпитанието ще бъде повече от сериозно. Останалите контроли на ЦСКА също ще бъдат излъчени в Gong Play и каналите на Diema Extra.

„Лудогорец” вече изигра три контроли на лагера си, като записа равенство – 1:1 с Динамо Москва, и две победи срещу Славия Прага с 2:1 и Динамо Тбилиси с 3:0. Сега съставът на Георги Дерменджиев излиза срещу Макаби Хайфа от 19.00 ч., а двубоят има запазено място на живо в ефира на Diema Sport и на платформата Gong Play. Макаби Хайфа притежава сериозна класа и ще се опита да се противопостави сериозно на разградчани. На този етап от подготовката не резултатите са най-важни, а играта, но все пак винаги е хубаво да печелиш, дори и когато става дума за подготвителни двубои.

„Oрлите” имат натоварена програма и още утре, неделя, 3 юли, феновете ще могат да гледат и последната контрола на „Лудогорец” преди завръщането на тима у нас. Двубоят е от 19.00 ч. с Динамо Киев (Украйна).

Kаналите на Нова Броудкастинг Груп ще излъчат също домакинските мачове на Лудогорец от втория и евентуално третия предварителен кръг на Шампионската лига. Лудогорец ще се включи в турнира от втората му фаза, която стартира на 12/13 юли.