Гледайте последната контрола на шампионите тази вечер от 19.00 ч. в ефира на Dieма Sport 2 и на Gong Play

Българският шампион „Лудогорец” завършва лагера си в Австрия днес с двубой срещу „Динамо Киев”. Противникът е повече от сериозен и е редовен участник в групите на Шампионската лига, а изходът от мача ще стане ясен тази вечер от 19.00 ч. в ефира на Dieма Sport 2 и онлайн платформата Gong Play.

Това всъщност ще е и последният сериозен тест преди началото на новата кампания за родния първенец. Наставникът Георги Дерменджиев се надява, че отборът му ще покаже добра форма десетина дни преди първия сблъсък срещу черногорския „Младост” в квалификациите за Шампионската лига. Досега разградчани се представят на ниво в подготовката си и показаха, че навлизат във форма за решителните битки в най-комерсиалния турнир. Новите попълнения вече започнаха да се вписват в схемата на наставника, но той със сигурност ще иска да им даде повече време за игра преди решителния първи мач за новия сезон в Европа на 13 юли. Мачът срещу „Динамо Киев” ще е изпитание за футболистите на „Лудогорец”, предвид че е само ден след срещата им с „Макаби Хайфа”, в която извоюваха победа с 2:0.

Ще постигне ли Лудогорец престижен успех срещу солиден противник, или „Динамо Киев” ще демонстрира класата си? Не пропускайте развръзката тази вечер от 19.00 ч. в ефира на Dieма Sport 2 и онлайн платформата Gong Play