Фантастичният екшън-трилър „Z-та Световна война” е изборът на зрителите в първата седмица на „Великият понеделник”

Брад Пит печели не само битки срещу зомбита в „Z-та Световна война”, но и надпреварата в първата седмица на „Великият понеделник” по KINO NOVA.  Лентата с негово участие спечели зрителския вот в оспорвана борба с друга холивудска звезда – Пиърс Броснън, който се изявяваше в не една, а в две страхотни ленти - „Аферата Томас Краун” и  „Мисия: Ноември”. Фантастичният екшън-трилър успя да се пребори и с комедията „От глупав по-глупав: Завръщането”, в която участва култовите комици Джим Кери и Джеф Даниълс, както и апокалиптичния приключенски екшън „Помпей”.

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с четвърти сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Това лято „Великият понеделник” ще протече под мотото „Зрителят печели” и участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KinoNova. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама”.

Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалнатаFacebook страницата на KINO NOVA

.