Не пропускайте квалификациите в зона „Европа“ за Световното първенство по футбол 2018 в Русия в ефира на DIEMA SPORT и на онлайн платформата GONG PLAY

Квалификационната борба в зона „Европа“ за Световното първенство по футбол 2018 в Русия стартира днес с девет мача в три групи. От 4 септември Нова Броудкастинг Груп ще предложи на привържениците на футбола най-интересните квалификационни срещи за Мондиала. Зрителите на DIEMA и на каналитe, част от DIEMA EXTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще се насладят на 70 интригуващи двубоя в рамките на квалификациите, които ще продължат до ноември 2017 година.

Тази неделя своята кампания започват два от най-силните европейски отбори – Англия и Германия. Словакия посреща Англия в 19.00 ч., а островитяните горят да се докажат след срамното поражение от Исландия на UEFA EURO 2016. Мениджърът на националния отбор на Англия Сам Алардайс ще направи три промени за мача със Словакия спрямо стартовата единайсеторка от Европейското първенство, твърди британската преса. Дали това ще се окаже печеливш ход, ще стане ясно тази вечер от 19.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT и на онлайн платформата GONG PLAY.

„Маншафтът” пък ще гостува на Норвегия тази вечер от 21.45 ч., а „северният сблъсък” също има запазено място в ефира на DIEMA SPORT и на онлайн платформата GONG PLAY. Националният тим на Германия ще трябва да се справи в отсъствието на Бастиан Швайнщайгер и Лукас Подолски, които прекратиха кариерите си в Бундестима. Според Тони Кроос оттеглянето на големи звезди от националния отбор, никога не се е отразявало в представянето на Германия на големи форуми и квалификации. Дали това е така, ще стане ясно тази вечер.

Онлайн платформата GONG PLAY ще даде възможност на любителите на футбола да проследят на живо и двубоите Сан Марино – Азербайджан, Дания – Армения и Литва – Словения, като и трите мача започват в 19.00 ч.

Не пропускайте квалификациите в зона „Европа“ за Световното първенство по футбол 2018 в Русия в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.