Не пропускайте квалификационни срещи за Мондиал 2018 в ефира DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и на онлайн платформата GONG PLAY

Отборите на Холандия и Швеция ще влязат днес в битка в квалификационен сблъсък за Мондиал 2018. Срещата е от 21.45 ч. и ще бъде предаване на живо в ефира на DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата GONG PLAY.

Холандците преживяха огромно разочарование, след като не успяха да се класират за финалите на UEFA EURO 2016 за пръв път в своята футболна история и сега отборът ще търси реванш в битката за Световното първенство. Първото им мач обаче е труден, тъй като „лалетата” ще трябва да победят шведите на техен терен в Стокхолм.  Скандинавците също поставят ново начало, тъй като вече започват ерата след Златан Ибрахимович, но се надяват, че отново ще играят важна роля в своята група.

Отново тази вечер европейският шампион Португалия започва своята кампания за световните финали с гостуване на Швейцария. Въпреки еуфорията португалците могат да се натъкнат на изненада, тъй като португалците не могат да разчитат на Роналдо в този мач, а швейцарците са корав противник и са на собствен терен. Изходът от този двубой ще стане известен тази вечер от 21.45 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.

Футболните фенове ще могат да гледат и останалите квалификационни срещи за Световното първенство по футбол 2018 в зона „Европа” днес от 21.45 ч. на GONG PLAY: Босна и Херцеговина – Естония, Андора – Латвия, Фарьорски о-ви – Унгария, Кипър – Белгия, Гибралтар – Гърция.