Не пропускайте срещите тази вечер в ефира на DIEMA SPORT2

Отборът на "Монтана" се изправя срещу "Нефтохимик" в първия мач от седмия кръг на Първа лига. Двубоят тази вечер от 19.00 ч. ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT2 и онлайн на Gong Play.

Воденият от Стевица Кузмановски тим търси първа победа от началото на сезона. Домакините са в поредица от пет поредни загуби. За сметка на това бургазлии търсят първи точки като гост. Освен контузените Маркиньос (аркада) и Данило Соуса Монис-Бала (бъбречна криза), старши треньорът на "Монтана" Стевица Кузмановски няма да може да разчита на титулярния до скоро ляв бек Раиф Мурадов, както и тийнейджърите Алекс Асенов, Марио Благоев и Александър Веселинов.

Още една среща от седмия кръг на Първа между "Локомотив Пловдив" и "Верея" предстои тази вечер от 21.15 ч. Срещата можете да проследите минута по минута в Gong.bg, с картина по DIEMA SPORT2 и в Gong Play.

През седмицата се появиха информации, че Илиан Илиев обмисля своето бъдеще в "Локомотив Пловдив", разочарован от загубата от "Славия" в последния кръг, дошла след пет гола за "Белите" през второто полувреме. Феновете обаче застанаха зад треньора, а той увери, че остава начело на "Смърфовете". "Верея" от своя страна пристига в Пловдив със самочувствието на пети във временното класиране. В последния си двубой старозагорци победиха категорично "Монтана" с 3:0, а в този мач Георги Андонов се показа като новия лидер на тима. Иван Караджов пък направи впечатляващо завръщане във футбола след близо три години извън футбола.