Следете горещите спортни събития в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT2

Отборът на "Левски" посреща "Пирин" в мача от седмия кръг на Първа професионална лига. Срещата е тази вечер от 19.00 ч. на стадион "Георги Аспарухов" и можете да я следите на живо в ефира на DIEMA SPORT, в сайта Gong.bg и GONG PLAY.

"Сините" имат наглед лесна задача срещу отбора, в който играят много бивши кадри на тима от "Георги Аспарухов". Тимът на Люпко Петрович влезе във форма и се намира в серия от четири поредни победи. Сега "Левски" е в търсене на петия си успех в серия – нещо, което тимът не е постигал от 2013 година насам. С евентуални три точки столичани освен това отново ще излязат временно на върха в класирането.

Още една среща от седми кръг на Първа лига ще излъчи DIEMA SPORT тази вечер от 21.15 ч. Само няколко дни, след като "Лудогорец" игра с Базел в Шампионската лига, шампионите ще трябва бързо да се върнат в родната действителност, защото тази вечер им предстои домакинство на "Славия". 

В програмата на спортния канал DIEMA SPORT2 запазено място имат мачовете от Английска висша лига. Феновете на качествения футбол могат да проследят двубоите "Хъл Сити" – "Арсенал" от 17.00 ч. и "Евертън" – "Мидълзбро" от 19.30 ч., както и мача от Чемпиъншип между отборите на "Кардиф Сити" и "Лийдс Юнайтед" от 14.30 ч. по DIEMA SPORT2