Най-забавното уеб шоу във Vbox7.com дава три екшън камери GoPro всяка седмица, а на финала някой ще пътува до Холивуд

Истинска лавина от смях, забавление и солиден куп награди очакват участниците и феновете на "Смях на почивки", уеб шоуто за таланти във Vbox7.com от продуцентите 7Talents, съвместно с KITKAT®. Кои са първите победители и най-запомнящите се участници тази седмица? Отговорът идва от водещите Иван и Надя, които споделят имената на притежателите на първите седмични награди – три екшън камери GoPro.  

По темата

Комедийният талант, определен за победител от потребителите на Vbox7.com тази седмица, е на име Димитър Пенков. Фаворитът на журито на 7Talents и KITKAT® пък е страхотно хип-хоп изпълнение от Айхан и Бисер, което ги класира на полуфинал. Панайот Събев е най-големият късметлия от феновете на "Смях на почивки", защото именно той получава награда в томболата тази седмица.

Онлайн потребителите и запалени почитатели на хумора и забавлението вече могат да гласуват за любимия си участник в новата седмица на "Смях на почивки" на адрес vbox7.com/kitkat/gallery, като изборът ще продължи до 11 октомври. И през следващите седмици двама от талантите в проекта (избрани от публиката и журито), качили свое авторско комедийно видео на адрес www.vbox7.com/kitkat, както и един зрител, гласувал за своя фаворит, ще могат да спечелят екшън камери. 

Всички, които искат да бъдат новите звезди в "Смях на почивки", могат да изпращат видеа на платформата на продукцията до 21 октомври. На финала ни очакват двама големи победители в шоуто – един, избран след гласуване от потребителите във Vbox7.com и един, избран от журито на "Смях на почивки". Именно те ще спечелят големите награди – договор с продуцентите 7Talents, както и пътуване до Холивуд с посещения на едни от най-големите филмови студия. 

Следете новите таланти в "Смях на почивки" във Vbox7.com

Вижте във видеата всички забавни и интересни моменти, които засне екипът на "Смях на почивки" на кастингите в Бургас и Варна.