#Kифла приключенията с над 3, 4 милиона гледания във Vbox7.com и официалните видео канали

Финалът на втори сезон на пародийния уеб сериал #Kифла идва заедно със сезона на яхтите във Vbox7.com. Бети и Валчето отново се забъркват в комични ситуации дори в самия край на своята морска ваканция, а приключенията им в сезон 1 и 2  регистрират над 3,4 милиона гледания в официалните видео канали на продукцията.

Какво се случва във финалния, 10-ти епизод? Нови приятели на двете чаровни момичета отправят дългоочаквана покана към тях –  най-накрая да погледнат морето от палубата на луксозна яхта… Дали белите яхти идват в комплект с принцове и световна популярност и в каква ситуация “без изход” ще се озоват претендентките за слава? Финалът на един запомнящ се сезон е вече онлайн във Vbox7.com, заедно със специална галерия с най-доброто от  #Kифла. Зрителите също имат важна роля във финалния епизод – да предложат как Бети и Валчето да се измъкнат от бъркотията, в която са се забъркали – с коментарите си под епизода във Vbox7.com.

По време на втори сезон на #Кифла в сериала участие взеха любими известни лица с епизодични роли, между които телевизионния водещ Милен Цветков, репортерът от “Господари на ефира” Боби Касиков, както и Димитър Кирязов (Ванката) и Филип Стоянов (Филяка) от уеб сериала “Типично“. Постоянна роля във втория сезон имаше и Ангел Ангелов от група “Оги23“, който влезе в ролята  на сърф учителя Боби.

Гледайте всички епизоди от сезон 1 и 2 на #Кифла във Vbox7.com. Следете всичко за сериала и във https://www.facebook.com/kiflaofficial