Big Brother дава възможност на звездите да си върнат част от удобствата в Къщата

Зрителите ще определят кои двама Съквартиранти да напуснат VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA само две седмици преди големия финал. Тази седмица звездите номинираха Миглена, Емануела, Ути, Торнев, Роро и Борислав, но още в понеделник зрителите избраха да спасят Миглена и Емануела и така довечера предстоят изцяло мъжки елиминации. 

По темата

След категоричния отказ на Христо да участва в традиционната мисия "Сериал" Съквартирантите претърпяха невиждани санкции. Новите условия за живот изнервиха всички и бързо от всеобщ любимец Ицо се превърна в най-одумвания Съквартирант, а останалите звезди се самоопределиха като "жертви на заложническа криза". Въпреки категоричното решение на Живков Съквартирантите няма да спрат с молбите към него, а постоянните му откази ще обтегнат отношенията още повече. 

Big Brother ще даде шанс на Съквартирантите да си върнат част от удобствата. Той ще постави изключително забавна мисия, а в случай че тя е успешна, те ще имат шанс да изберат какво искат да си върнат. Къщата ще се разтресе от танци, но малко по-късно доброто настроение отново ще отстъпи място на конфликтите. 

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg