Отношенията между Христо и Емануела претърпяват неочакван обрат

Последните номинации във VIP Brother тази вечер по NOVA ще протекат по регламента "черно и бяло". Всеки Съквартирант ще посочи кой е участникът, който заслужава да спечели юбилейния сезон на предаването и кой в никакъв случай не бива да се окичва с титлата "Любима звезда на България" на финала на шоуто – 11 ноември. Звездите ще имат възможност да изгледат номинациите на групата и сами да чуят аргументите, с които са предложени за победители или за най-недостойни за титлата. 

След няколко дни, прекарани почти в полеви условия, Big Brother ще даде възможност на звездите да си върнат всички удобства. За целта на Христо ще бъде предложена задача, която да тества неговото его. 

Зрителите ще видят и неочакваната развръзка в отношенията между Христо и Емануела. Певицата ще се закани да "отстреля" актьора, за да падне маската му, а той, противно на всички очаквания, ще падне в капана ѝ. Само няколко дни след категоричния отказ на Ицо да изиграе любовна сцена с Емануела, заради което всички Съквартиранти бяха лишени от удобствата, двамата ще демонстрират учудваща близост. Какво ще се случи и как останалите ще приемат новите събития в Къщата? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg