Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Вече са ясни сигурните финалисти в юбилейния сезон на VIP Brother. Това са Лили, Ирина, Миглена, Ути и Вальо. След номинации, в които всеки един от Съквартирантите трябваше да посочи най-достойния и най-недостойния участник да спечели любовта на публиката и титлата “Любима звезда на България”, Емануела, Христо и Борислав събраха най-голям брой негативни точки и заедно с неутралните Надя, Деси и Рени отиват на последните елиминации преди финалите на VIP Brother 2016 другата седмица.

Освен напрегнатите последни номинации, още една голяма бомба се взриви в Къщата пред погледите на зрителите. След отказа си да участва в мисия  “Индийски сериал”, Христо постави всички в патова ситуация, като с решението си предизвика гнева на Big Brother и лиши Съквартирантите от всички удобства в Къщата. Най-обидена от неговата постъпка остана Емануела, с която Христо трябваше да изиграе любовни сцени в отхвърлената мисия “Индийски сериал”. Красавицата си постави за цел да “свали маската” на актьора и да стигне до истинската причина за неговия категоричен отказ. След вечер, обилно полята с алкохол, Еми приложи цялата си женска хитрост и успя да оплете Христо в мрежите си. Интимността между двамата веднага стана тема номер едно в Къщата, а времето, което актьорът и певицата прекараха насаме само разпали още повече въображението на групата. Повечето от жените в Къщата признаха, че са крайно разочаровани от Живков.

Всички реакции на Съквартирантите за тази луда нощ и как се промениха след нея отношенията в Къщата, ще видите в дейли епизода на VIP Brother този вторник от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg