Във втория кръг на мисия "Аз обичам България" Съквартирантите отговарят на въпроси за 4-ти клас

Двата лагера в Къщата претърпяха пълно разместване само няколко дни преди големия финал на VIP Brother на 11 ноември по NOVA. Дивата нощ, която си спретнаха Емануела и Христо преди няколко дни, освен да разкрие истинското лице на актьора, предизвика и пренареждане в лагерите.

След като Ирина обвини Деси, че е клюкарка, Цонева категорично ще заяви, че ако излезе в петък, ще агитира зрителите в полза на Миглена. Вальо Михов също ще прекарва все повече време в компанията на Меги, а шегите между двамата ще хвърлят нова бомба в Къщата. Дали именно заради тях, или подразнена от тютюнопушенето, Ирина ще избухне срещу Вальо. Рени пък категорично ще се установи в лагера на Тенчева и ще търси нейното внимание все по-често, което ще стане повод за коментари между Боби, Емануела и Миглена.

В дейли епизода довечера зрителите ще проследят и втората част от седмичната мисия "Аз обичам България", в която двата отбора ще отговарят на въпроси от учебниците за 4-ти клас. Битката между отборите на "Интелектуалци" и "Поп-фолк" ще се засили и заради личните вражди между тях, а в състезанията ще се родят много нови бисери.

Кой Съквартирант мисли, че Достоевски е написал текста на българския химн, какво пише на герба на България, според Съквартирантите, и къде се намира Мадарският конник, отговорите на тези и много други въпроси очаквайте във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg