Гледайте риалити шоуто всеки делничен ден от 20.00 ч. по NOVA

Само няколко дни преди финала на VIP Brother зрителите станаха свидетели на тотално прегрупиране на лагерите на Съквартирантите в Къщата.След като Деси вече е категорична, че Миглена е нейният фаворит за спечелване на титлата “Любима звезда на България”, Вальо Михов също все по-често започна да предпочита компанията на Меги, но това не остана незабелязано от Ирина Тенчева. Вярна на максимата „Който не е с мен, е против мен”, Ирина успя да се скара дори с най-спокойния човек в Къщата, а поводът за спречкването беше замаскиран като спор за забраната за тютюнопушене на масата. За разлика от Деси и Вальо, Рени пък се опитва по всички възможни начини да се хареса на Ирина и бавно се превръща в новия ѝ най-близък човек в шоуто.

Във втория етап от седмична мисия “Аз обичам България”, отборите на “Интектуалци” и “Поп фолк” трябваше да отговорят на въпроси от учебниците за четвърти клас. Един срещу друг в тежки двубои се изправиха Рени и Надя, Миглена и Ирина, Емануела и Христо, Борислав и Ути, както и Деси и Лили, а след оспорвана битка отборът на “Интелектуалците” постигна още една победа. По време на мисията се родиха и куп нови бисери – на въпроса “Кой е написал текста на българския химн?”, Борислав отговори “Доспевски”, имайки предвид именития руски писател Достоевски, а Емануела така и не отговори на въпроса “Какво празнуваме на 22-ри септември?”.

Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother тази сряда от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg