Гала съобщи на Съквартирантите резултатите от президентския вот

Предаването "На кафе" се включи на живо в Къщата на VIP Brother, за да съобщи на Съквартирантите, че предстои балотаж на 13 ноември след вота за президент в неделния ден. Въпреки изолацията си вече почти два месеца в шоуто, част от тях изявиха желание да упражнят правото си на глас. 

Според Вальо Михов гласуването на избори е задължение на всеки, а бъдещият президент трябва да е обединител. "Всеки човек трябва да си казва мнението, когато има избор, независимо дали се припознава в някой от кандидатите. От това зависи как ще бъдем управлявани", коментира на свой ред Лили. 

Вижте във видеото какви са настроенията на Съквартирантите за предстоящия балотаж и какви са очакванията преди полуфинала на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg