Лили и Ирина гостуваха в "Здравей, България", след като напуснаха шоуто

"VIP Brother наистина е Дисниленд за възрастни, каквото и да се случва, си принуден да се адаптираш" – това заяви в "Здравей, България" Ирина Тенчева, броени часове след като напусна шоуто. "Влизайки в такъв луксозен затвор, имаш достатъчно време да оцениш всичко извън него", подчерта Ирина. 

Още снимки вижте в галерията ТУК

На полуфинала в понеделник VIP Brother напусна и Лили Вучкова, която също гостува в сутрешния блок на NOVA. "Благодарна съм, защото направих Големия шлем в телевизионната си кариера като участник и в риалити формат. Много се гордея, че издържах и стигнах дотук", коментира Лили. Тя призна, че е имала трудности в шоуто, но е успяла да преодолее себе си. "И най-важното за мен – успях в този формат да остана вярна на себе си", добави тя. 

По темата

"Нека на финала на VIP Brother в петък зрителите да гласуват за финалиста, на когото биха искали да приличат или за този, когото биха пожелали за приятел на децата им", призова Ирина.

Целия разговор гледайте във видеото от "Здравей, България". 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg