Реакциите след победата на Миглена в риалити формата

"Влязох във VIP Brother, защото исках да разбера дали съм се научила да отстоявам", заяви пред камерата на "На кафе" Миглена Ангелова след финала на риалити формата миналия петък. 

Още снимки от финала на VIP Brother 2016 вижте в галерията ТУК

По темата

"Тази победа е много по-ценна отколкото хората си мислят, защото съм наясно колко пуст звук е славата. И как една титла не може да даде онзи смисъл, който хората очакват, ако го нямаш", коментира победителят във VIP Brother 2016. "Много се гордея и съм ангажирана с това, което всички разпознаха в мен", подчерта тя. 

Представянето на Миглена във формата коментираха и дъщерите й Стефания и Адрияна: "Разбрахме, че много си приличаме с нашата майка. Каквото и да правим, сме като нейни отливки". И двете момичета са категорични, че в Къщата Миглена е била себе си. 

Вижте повече във видеото от "На кафе". 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg