Темите и гостите в предаването тази неделя по NOVA

Различната гледна точка на провокативни популярни личности, ексклузивни теми и въздействащи разкази очакват зрителите в "Комбина" тази неделя от 17.00 ч. по NOVA.

По темата

Бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова ще отвори дома си в София за екипа на предаването. Готова ли е да се завърне в  българската политическа действителност и какви предложения е получила? В ексклузивно интервю за "Комбина" тя ще разкрие какви са приликите и разликите между американските и българските избори и любопитни подробности за срещата си с Доналд Тръмп. 

Едно от най-популярните телевизионни лица на България Ники Кънчев ще бъде гост в студиото. Зрителите ще го видят в една различна роля, защото освен известен водещ, той е и мъж с кауза. Ники Кънчев участва в различни благотворителни прояви, но това, което прави всяка година по едно и също време, е благотворителният търг по Дарик Радио в помощ на недоносените деца на България.

Джаз певицата Хилда Казасян ще се върне назад във времето, за да срещне с музиката на легендарния Вили Казасян. Какво е да си дъщеря на Маестро Казасян – неразказвани до момента истории от детството на известното семейство броени дни преди концерта в негова памет.

Краси Боев ще се разходи зад кулисите на препълнената зала "Арена Армеец" за концерта на Веселин Маринов. Зрителите ще видят защо дъщерята на Веско Маринов е най-големият му фен и кои са най-запалените му почитателки. 

В късите разкази на Мария Йотова ще видим продължението на една история, която започва като сватба в село Рибново и ще завърши по улиците на София. Как едно момиче сменя шалварите с дънките заради големия град, за силата на традициите и първата брачна нощ. 

Миролюба Бенатова представя историята на българите, които живеят в Лондон. И разказва какво е общото между камериерките и библиотеката.

Не пропускайте Лора Крумова, Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев в "Комбина" – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.