Вижте във видеото строг шеф ли е шеф Манчев

Екипът на предаването "На кафе" направи инспекция в кухнята на шеф Манчев, който обикновено с размах открива и решава кулинарните проблеми в "Кошмари в кухнята" по NOVA.

Шеф Манчев показа при какви условия трябва се съхраняват хранителните продукти, за да се гарантира качеството. "Готвачите трябва да работят в добра среда, в която да се инвестира. Основният проблем, който виждам в ресторантите, е, че собствениците и готвачите не знаят какво трябва да се прави в кухнята, което води до големи кошмари", обясни той. 

Зрителите видяха и готвачите, с които работи шеф Манчев. "Критиката, която поднася в другите ресторанти, в неговата кухня важни с тройна сила", разказа главният готвач Николай.

Строг шеф ли е шеф Манчев? Какви нередности откри екипът на "На кафе"? И какво предстои в новия епизод на "Кошмари в кухнята" тази вечер от 21.00 ч. – вижте във видеото. 

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на "Кошмари в кухнята" във Vbox7.com. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY