Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще изберат победителя в пети сезон на шоуто за преобразявания

Зрителите ще видят истински спектакъл с голямо начало и обещаващ финал на любимото шоу за преобразявания "Като две капки вода" в момента по NOVA . Победителят, който ще бъде избран единствено с вота на зрителите, ще получи като награда нов лек автомобил. “Миро беше избрал образа на Славка Калчева, но ще изпълни парче на Контрол“, разкриха Зуека и Рачков.

По темата

Тази година за първи път в дуетните изпълнения ще се включат гостуващи звезди, а наградите ще бъдат по-малко – в полза на сценичните изяви. Ваня Джаферович и Гъмов ще влязат в ролята на футболните звезди – Роналдо и Меси, а София и Ненчо Балабанов ще скочат в образите на Шер и Ерос Рамацоти. Башар Рахал и Милица Гладнишка ще донесат хип-хоп рими директно от Ню Йорк с Алиша Кийс и Jay Z. Коцето Калки и победителката в X Factor България – Християна Лоизу, ще направят различен прочит на фантома на операта, добавяйки хеви метъл в познатата класика.

"Такъв финал не съм очаквал. Дуетите, които ще видим, също са невероятни. Добре, че няма да даваме оценки", разкри членът на журито Фънки броени минути преди старта на грандиозния финал.

"Аз харесвам всички уастници. Всеки има своите качества - един е по-артистичен, а друг - по-гласовит. Тази вечер обаче всичко започва отначало.Така че е много важно как ще се представят тази вечер", заяви пък Йорданка Христова.

“Очаква ни страхотен финал на “Като две капки вода“! Резултатите на финалистите ще се променят непрекъснато, така че не е изключено да има изненади“, загатнаха водещите Зуека и Рачков по време на гостуване в "Събуди се". “Участниците правят невероятни неща. Пример за разгръщане в шоуто е Ваня Джаферович, който не само представи много добри превъплъщения, но и пя страхотно. Не мисля, че аз бих се справил с това“, допълни Димитър Рачков. Повелителите на шоуто акцентираха на импровизацията и провокацията, които са неизменна част от забавните моменти в “Като две капки вода“.

Кои ще бъдат най-впечатляващите образи на големия финал? Кой ще бъде победителят в петия сезон на “Като две капки вода“? Ще разберете в момента по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.