Не пропускайте големия финал на шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

"Участниците са избрали образи, които обичат и знаят, че могат да направят. Това е и смисълът на последната задача, защото всеки прави нещо, в което вярва, че е добър и тогава състезаниетo става много истинско. Довечера шоуто ще бъде страхотно! И не само заради финалистите, но и заради всички останали участници, които ще бъдат в дуети" - това заяви продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян в "На кафе" за финала на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

По темата

На въпроса на Гала дали между финалистите вече се усеща конкуренцията и желанието за победа, менторът на звездите Милица Гладнишка отговори: "Предаването е за смелостта на артиста да захвърли себе си и егото си, втурвайки се в сложни задачи, които са извън амплоата му. Състезателният елемент е за повече енергия, а не за открита конкуренция и негативни емоции"

Четиримата финалисти ДесиСлава, Михаела Маринова, Люси и Миро вече се подготвят с пълна сила и очакват с нетърпение финала тази вечер. Какво казаха те за емоциите си от участието в предаването, може да видите във видеото. 

"В нашата работа мерилото за успех е рейтингът. След миналия сезон мислех, че няма какво да направим по-добре, но успяхме да минем собствения си рекорд и средната ни гледаемост е по-висока от миналата година" - сподели Маги за радостта си от успеха на предаването "Като две капки вода" този сезон. 

Освен това продуцентът разказа любопитни факти около най-вълнуващия музикален формат X Factor, както и за старта на кастингите това лято.

Целия разговор с него и Милица Гладнишка в "На кафе", гледайте във видеото.

Не пропускайте да разберете кой ще бъде победителя на финала на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.