Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Нови проблеми с бивш ученик очакват Ася в епизода на "София - Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. Изненадващо на обявата за частни уроци в квартирата се появява Дейвид, който ще предизвика нова буря от емоции и проблеми. Какви са те и кой от съквартирантите ще бъде замесен в тях? 

Дани пък ще бъде изправен пред сложна ситуация на работното си място. Каква е тя и ще вземе ли участие в нея Михаела, с която отново са приятели? 

Аглика ще покани Найден на генералната репетиция на съчетанието, с което отборът ще се явява в Азербайджан, но не всичко ще ми не по план. Ще успее ли тя да изиграе съчетанието си успешно? 

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук