Екстравагантна хореография и вдъхновяващи стихове са част от тайните умения на кандидатите за звездния дует днес от 17.00 ч. по NOVA

Рок, поредица от забавни моменти и много настроение ще превземат сцената на новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш" днес от 17.00 ч. по NOVA. Зрителите ще си припомнят как вокалът на емблематичната банда Б.Т.Р. – Атанас Пенев, се изправи пред осем участници, които го заблуждават и провокират с подвеждащи таланти и умели вокални имитации. Сред кандидатите за звездния дует с Наско са майстор на ролерите, дама с екстравагантна хореография и създател на вдъхновяващи стихове. Разнообразната палитра представя и участник с народно пеене, който ще опита да изкуши рок титана с богата музикална история. Победителят за вечерта ще направи дует с гост-звездата. 

Екипът на Съвета е  допълнен от трима експерти в областта на доброто шоу – продуцентът Джуди Халваджиян, повелителят на кубинските ритми Алфредо Торес и рок откритието на X Factor Славин Славчев.

Каква дуетна половинка избра Наско? Последва ли примера на Любо Киров и Веселин Маринов, които бяха успешно заблудени или отся добрите изпълнители? Зрителите ще видят от 17.00 ч. по NOVA.

Новини за "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от предаването могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY