Нова Броудкастинг Груп е копродуцент на лентата, чиято официална премиера е на 10 октомври в НДК

Режисьорът Илиян Джевелеков гостува заедно с младата актриса Весела Бабинова в предаването "На кафе", където двамата споделиха интересни случки от снимачния процес на най-новия български филм "Вездесъщият".

"Информацията е власт, но в случая е задкулисно забранено знание и неслучайно има норми, които разумните хората би трябвало да спазват" - коментира режисьорът на "Вездесъщият" за това, което прави филма завладяващ.

Историята на лентата проследява живота на главния герой Емил Борилов, който постепенно се увлича да следи хората около себе си със скрити камери. Всичко започва като невинно хоби, но неусетно той влиза в ролята на вездесъщ регулатор на чужди съдби.

Официалната премиера на “Вездесъщият” е на 10 октомври в НДК, а от 13 октомври зрителите ще могат да видят филма и в кината. 

Билетите за премиерата са вече в продажба в билетния център на НДК и онлайн в www.ticketportal.bg, както и в бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

Цялото интервю с Илиян Джевелеков и Весела Бабинова може да видите във видеото. 

"Вездесъщият" е четвъртият български филм след "Маймуна", "Бензин", "Воевода", който се реализира със съдействието на Нова Броудкастинг Груп. Той ще се разпространява в кината от 13 октомври от Лента - марката, с която компанията навлезе на пазара на киноразпространението в България, затвърждавайки подкрепата си за качествени български продукции.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на "Вездесъщият".