Пилотният епизод на втори сезон от хитовата уеб поредица стартира днес

Стане ли въпрос за чувства, разумът остава на заден план и не мислим за последствията. С това ще се сблъскат Бела (Христина Христова – Тита ) и София (Лина Роскин) във втория сезон на популярната уеб тийн драма "Следвай ме", а причината ще бъде общият им интерес към едно и също момче.

След като войната за влияние в онлайн пространството и в училище на пръв поглед беше потушена и двете момичета станаха приятелки, в новия сезон на поредицата конфликтът помежду им ще се възобнови и ще поеме в нова посока – към чаровния им съученик Ники.

Пилотният епизод на сериала ни пренася на парти, където Ники е центърът на вниманието за Бела и София. Партито има и свой дрескод – необвързаните ще бъдат облечени в зелено, заетите в червено, а тези с неясни любовни отношения – в жълто. Ще спазят ли Бела и София уговорката си да не предприемат никакви действия спрямо Ники и да оставят избора на него? Какви цветове ще облекат главните герои, за да покажат любовния си статус? Дали ще поемат по магистралата на любовта или някой от тях ще попадне в задръстване, разберете от пилотния епизод на втори сезон на "Следвай ме".

Междувременно в отношенията на Петьо и Петя червеният светофар ще бъде определящ. Различията помежду им ще си проличат и ще се превърнат в препятствия по пътя им. Колко големи ще бъдат те и ще успеят ли да ги преодолеят? Ще има ли сблъсък между Бела и София още в първия епизод от сезона? Разберете първо във Vbox7.com

Гледайте "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.
Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.