Big Brother: Most Wanted стартира на 13 ноември

Тази вечер във VIP Brother от 21.00 ч. по NOVA ще станем свидетели на един изключително емоционален епизод. Най-близките хора на звездите ще прекрачат прага на Къщата, но те няма да могат да им кажат нито дума. Александра ще се измъчва от въпроса дали и нейните родители ще дойдат, а появата на баща ѝ ще предизвика истинска буря от емоции във всички Съквартиранти и най-вече в самата нея.

Финалът на VIP Brother 2017 е все по-близо, а Съквартирантите са все по-нетърпеливи да прегърнат най-любимите си хора, които не са виждали и чували вече почти два месеца. Тази вечер ще видим как Big Brother ще ги изненада, а прага на Къщата ще прекрачат съпрузи, родители, деца и дори внуци на звездите. Те обаче ще имат тежката задача да не помръдват и да не издават дори звук, докато не чуят определен сигнал. Тихи сълзи от щастие, подкрепа и много емоции ще завладеят всички в Къщата, а дали Съквартирантите ще се справят успешно с най-трудната си мисия, предстои да разберем.

Едно момиче в Къщата тази вечер ще бъде по-емоционално от всички останали. Сърцето на красивата Александра ще се разкъсва от терзания дали и нейните родители ще дойдат и какво ще ѝ кажат. В крайна сметка бащата на Алекс ще се присъедини към звездите, но какво ще сподели той на дъщеря си и новия си зет, одобрява ли решението на Алекс и Дани да се оженят в Къщата и ще има ли приказката им щастлив край, ще разберем още тази вечер.

Във VIP Brother live снощи се проведоха първите двойни елиминации, а само четири дни преди големия финал на шоуто Дани Златков и Шеф Петров се разделиха с най-известната Къща завинаги.

Финалът на най-любовния сезон на VIP Brother е този петък, 10 ноември. Къщата ще остане празна и тиха, но само за два дни, защото в понеделник, 13 ноември, най-желаните риалити звезди ще я напълнят отново за един много специален сезон – Big Brother: Most Wanted!

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.